Referencer psykoterapi

Kære Jeanet jeg har fået mere ud af mit forløb hos dig, end jeg nogensinde turde håbe på. Da jeg kom ind ad døren hos dig, var jeg så meget slave af mine mønstre og blev ved med at “falde i” og vende tilbage til det voldelige parforhold, der var så ødelæggende. Jeg havde angst og så svært ved at mærke mig selv. Samtalerne med dig var i en lang periode det eneste, som holdt mig oppe. Terapien lærte mig så meget, og jeg er dig dybt taknemmelig for, at jeg idag har et helt andet liv. Jeg mærker mig selv, mine grænser og troen på mit værd og har mod på livet. Og ja jeg er nu på 3. år i et dejligt forhold. Jeg kan pege på mange ting som var særligt – du ved, at  jeg havde prøvet meget terapi, før jeg fandt frem til dig. Noget som betød, at jeg blev ved og ikke gav op var, at du med stor tålmodighed altid hjalp mig op at stå igen, når jeg faldt. Du er det første menneske jeg har mødt, som virkelig troede på, at jeg kunne få det bedre, og jeg følte aldrig, du var skuffet eller mistede tålmodigheden med mig. Din tillid til mig har været så forvandlende – sådan burde mange flere blive mødt. Hvis jeg en dag skulle få brug for hjælp igen ved jeg hvor hjælpen er. Tak 🙂

Maria 31 år.

Hos Jeanet oplevede jeg at blive mødt, ikke kun på et bevidst plan men på et meget dybt niveau, der gav sig udslag i mod til at være i kontakt med kroppen og til at genfinde gemte og glemte ressourcer. Det var en oplevelse af, at Jeanet med sin viden om sindets og kroppens funktioner, trygt og sikkert førte mig gennem mit selvs krinkelkroge og blokeringer. Og på en virkelig blid måde gav kroppen mulighed for at begynde en genopbyggelse af sig selv og dermed åbne døren til en større væren. Sissel Saraz 


Referencer kropsterapi

Jeg søgte hjælp hos Jeanet ifm med en smertefuld fibersprængning i læggen på venstre ben. Allerede ved første behandling hos Jeanet kunne jeg støtte bedre på mit ben. Det var meget befriende og forunderligt, at kunne mærke en så stor forbedring på en enkelt behandling.
Jeg har haft et uheldigt fald på min cykel for ca. 20 år siden, hvor det gik ud over min hals/nakke. Efterfølgende har jeg haft smerter i nakken ca. hver 2 – 3 måned. Smerterne viste sig ved, at hovedet har svært ved at “holde” sig selv oppe uden at mine hænder støtter. Det bedste ville være, at kunne ligge ned og hvile. Dette er dog svært i en travl hverdag med job og aktiviteter.
Jeg valgte herefter, at give mine tilbagevendende nakkesmerter en chance ved behandling hos Jeanet. Det har været en meget positiv oplevelse. Jeg kan ikke helt sætte ord på, hvad Jeanet kan, men det har gjort, at jeg nu er fri af de tilbagevendende smerter. En utrolig befrielse og stor forandring efter så mange år. En forvandling grundet Jeanets behandling med hendes kompetente hænder og hendes guidende ord undervejs i behandlingen. Hun ved hvad hun gør. Jeg ved, hvad dét gør. Nu søger jeg Jeanets behandling for velværens skyld, da jeg er så heldig, at være smertefri. Jeg kan anbefale en behandling hos Jeanet, hvor der bliver taget godt i mod og nænsomt taget vare på en. Fra en taknemmelig Joy S.

Jeg valgte at gå til Jeanet fordi hun både er fysioterapeut, traumeterapeut og kranio-sakral terapeut. Jeanet er fantastisk til at vurdere smerter og gener i en stor helhed, og hun sætter virkelig fingeren på ondest rod. Jeanets behandlinger har brudt den onde cirkel, jeg befandt mig i. Jeg kæmpede i flere år med voldsomme rygsmerter, knæproblemer og en generel følelse af, at hele kroppen var ved at give op og blev syg hele tiden. Jeg havde opgivet at få det bedre. I gennem behandlingerne har jeg fået overskud til at være far igen og er mere optimistisk omkring fremtiden. Jeanet får mine bedste anbefalinger.  Per O. 63 år

Referencer supervision

Jeanet har superviseret ATA, alternativ til anbringelse igennem de sidste 6 år. Både i forskellige grupper og individuelt.
 Jeanet formår både med sin personlighed og med sine metoder at få alle til at se sider og resourcer ingen vidste de havde. Medarbejderne går altid berigede fra supervisionen, mere tænksomme og med øje på egne skjulte ideer, der er kommet op til overfladen i  supervisionen. Som leder oplever jeg, at Jeanet er et stærkt medvirkende element til at vores trivsel i ATA er i top, hvilket betyder, stærke faglige medarbejdere med stort set intet sygefravær, høj arbejdsmoral og en masse god energi. Jeanet er faktisk blevet en stor del af ATA. 
ATA er et dagtilbud i Odense kommune for anbringelsestruede børn.
De bedste anbefalinger fra (Karin Verdoner Leder af ATA alternativ til anbringelse. Cibu center for indsatser til børn og unge Odense kommune)

“Du formår at ”tage tempoet ud af samtalen”, forstået på den måde, at du tør dvæle ved detaljer i fortællingen, udforsker, er nysgerrig og meget meget lyttende. At du viser interesse  for det, jeg fortæller, på den måde, som du gør, betyder at jeg selv bliver nysgerrig på min fortælling, og at jeg derfor selv sætter tempoet ned, og begynder at kigge mig rundt.” (kollega Eva Krag fagansvarlig efter- og videreuddannelse i vejledning, supervision og coaching UCC kbh – underviser og konsulent Dispuk) 

“Jeanet har en sjælden evne til at støtte os i at finde klarhed og få overblik og finde frem til, det vi måske allerede ved, men ikke altid kan få øje på. Det rum vi oplever, hun skaber er på en gang meget respektfuldt og nænsomt og funklende klart, skarpt og helt tydeligt. Jeg går altid opløftet, klogere, fuld af tillid til min faglighed og med blik for muligheder fremfor begrænsninger – hun støtter os i at fokusere på det, der virker, og det som kan blomstre – vi letter lidt op over problemerne og får øje på deres sammenhæng, mulighederne og ikke mindst os selv. Jeg ser altid frem til supervision” (pædagog og familieterapeut)